Fullbokad dag

Idag har jag en fullbokad dag i kalendern. Först är det jobb i Åbo som gäller, sen ska jag hämta t-skjortorna inför Naisten Kuntovitonen (det närmar sig, det närmar sig!) och på kvällen blir det först REKO-utdelning i Pargas och sedan träff med Sockertopparna efter det. Idel trevligt program, med andra ord!

IMGP0058 - kopia

REKO står för rejäl konsumtion. Jag brukar köpa ägg, kött, grönsaker och diverse säsongsprodukter på REKO-utdelningarna. REKO-ägg är inte bättre för mitt blodsocker än andra ägg*, men de är definitivt bättre för mitt samvete!

*Ägg är annars överlag väldigt snälla mot mitt blodsocker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s