Drömmarnas motionsdag

Vet ni vad: nu har jag någonting roligt att berätta! Diabetesföreningen i Åboland deltar i Drömmarnas motionsdag/Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016. Det här innebär att alla som vill får komma och träna i Pargas centralpark tillsammans med mig och ”Motionera med diabetes”-gänget!

Vi har korta och snabba intervaller på schemat, men vi kommer att anpassa träningen efter deltagarnas intresse, så det blir gemensam uppvärmning och sedan promenad/löpning (intervaller) eller utomhusgym o.s.v. enligt vars och ens förmåga och intresse. Vem som helst kan delta och evenemanget passar alla åldrar. Låter det inte otroligt roligt? Jag tycker det! Kom med och rör på dig och ha roligt tillsammans med oss! Man behöver varken ha diabetes eller vara medlem i föreningen för att få vara med.

Ni hittar evenemanget på Facebook också. Ses vi? (Ja!)

IMGP8540 - kopia

Snöra på dig löparskorna och kom med!

En reaktion på ”Drömmarnas motionsdag

  1. Pingback: Ett drömpass – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s