Två år med pumpen

Idag firar jag två år med min Animas Vibe insulinpump! De två bästa åren på länge, skulle jag vilja påstå. Här kan ni läsa mer om hur jag reagerade när jag blev pumpanvändare och här om hur pumpen påverkade mitt mående (klick, klick!).

Insulinpump är ingen universallösning för alla typ 1-diabetiker, och man får fortfarande göra ”jobbet” manuellt även som pumpanvändare, men för mig personligen har pumpen varit en livräddare. Livskvaliteten steg verkligen markant för mig när jag fick pump och CGM.

Det var som att gå från att bara överleva till att verkligen leva. Det firar jag idag!

20150716_184906 - kopia

Överst: min första pump (som fick en spricka vid batterilocket). I mitten: en lånepump, som jag hade innan jag fick min nya pump. Nederst: min nuvarande pump. Livskvalitet!

3 reaktioner på ”Två år med pumpen

  1. Pingback: Var är pumpen? – Att vara etta

  2. Pingback: Från det lilla perspektiv som är mitt eget – Att vara etta

  3. Pingback: De fyra bästa åren – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s