Mer Original M Design

IMGP0141 - kopia

Om något man vill ha inte finns, får man göra det själv, är lite av min filosofi. Ett tag efter att jag hade börjat springa tyckte jag att jag ville göra min diabetes mer synlig under löppassen – dels för att det ska vara lättare för utomstående att veta att jag har diabetes om det händer mig något, och dels för att jag vill bidra till att minska på fördomarna om att diabetiker är lata, överviktiga soffliggare som inte kan träna.

Jag gillar att handarbeta och pyssla, och har en mamma som är en fena på att sy, så tillsammans utarbetade vi pannband och mössor med olika diabetesrelaterade texter. Dem använder jag ofta när jag springer, för en mer öppen och fördomsfri diabetes.

Nu till våren tyckte jag att det var dags att förnya garderoben med några nya pannband i Original M Design. Det blev ett lila och ett turkost, och på det turkosa testade jag en ny design med texten WWW.ATTVARAETTA. Lite reklam för bloggen sitter väl fint på ett pannband, eller vad säger ni?

IMGP0155 - kopia

 

En reaktion på ”Mer Original M Design

  1. Pingback: Egen design – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s