Fin helg

IMGP0165 - kopia

Aah! Det har varit en härlig helg! Både vädermässigt (åtminstone på lördag), och blodsockermässigt. Jag känner i kroppen att varmare tider är på kommande: mitt blodsocker blir vanligen lite lättare att hantera på sommaren när det är varmt ute, och jag får minska på insulindoserna. Det där är förstås individuellt, som så mycket annat med diabetes typ 1 – jag har hört om vissa som får göra tvärtom.

Hur som helst – en fin helg i backspegeln. Nu inleder jag en lång vecka, med en del skoj program, som jag ser fram emot att dela med er här på bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s