Magsjuketipset

För ett tag sedan skrev jag om magsjuka. Om hur svårt det kan vara att som typ 1-diabetiker få i sig tillräckligt med vätska och näring, för att kunna ta tillräckligt mycket insulin och undvika ketoacidos.

Efter det fick jag ett tips, som jag absolut tänker testa nästa gång jag får magsjuka: ananas på burk! Sött (höjer blodsockret, vilket kan vara bra i vissa situationer!) och mycket vätska – precis vad som behövs vid magsjuka, med andra ord.

IMGP0019 - kopia

Jag hoppas ju givetvis att jag inte får magsjuka på ett bra tag, men om jag får det har jag laddat upp med ananas. Konserverna kan gott ligga i skåpet och vänta på sämre tider.

2 reaktioner på ”Magsjuketipset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s