I-landsproblemet

IMGP7535 - kopia

Ni vet när man har bytt om till pyjamas, borstat tänderna och krupit ner under sitt sköna täcke, helt slut efter en lång dag. Ni vet den känslan, eller hur? Man ligger där och myser och känner att man snart slumrar till. Och då, precis , känner man sig lite konstig. Man kollar CGM:en eller tar ett blodtest, och blodsockret är lågt.

Tusan också! Upp igen, äta, borsta tänderna igen. Kanske vänta ett tag, för att försäkra sig om att blodsockret faktiskt stiger.

Det måste väl ändå vara typ 1-diabetikerns största i-landsproblem.

2 reaktioner på ”I-landsproblemet

  1. Åh känner igen 😦 Men borstar du tänderna efter? Duktig du är :)) Jag är för lat så somnar utan att borsta tänderna men känns äckligt.. Sen är det inte bra för tänderna. Massa äckliga tandtroll :((

    Gilla

    1. Jo, för det mesta borstar jag faktiskt tänderna efter! Min mamma är tandhygienist så jag blev hårt drillad som barn, och det sitter väl i haha 😉 Fast ibland orkar inte jag heller göra det, speciellt inte om jag vaknar av larm om lågt blodsocker på natten, så då får Karius och Baktus härja fritt, tyvärr…

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s