Första passet: löpteknik

Igår tränade vi vårt första pass tillsammans inom projektet Motionera med diabetes. Jag hade planerat in löpteknikövningar, som vi körde i ett mycket kyligt men friskt väder.

Typiskt nog tappade min sensor kontakten på dagen, och efter att ha sett på en ruta med ??? några timmar insåg jag att den inte skulle komma igång igen. När jag inte har CGM blir det mycket svårare för mig att styra mitt blodsocker, det är lite som att skjuta i blindo, så mina värden under dagen var inte optimala.

Jag inledde löpteknikpasset med ett blodsockervärde på 12,4 och avslutade med 10,2. Så kan det gå ibland, speciellt när jag är lite nervös inför något. Det var ju första riktiga passet tillsammans och jag har aldrig dragit ett träningspass förut, så det är klart att det var lite spännande. Spännande, men kul!

IMGP9748

”Va? Får inte jag följa med? Orättvist!”

Ebba fick inte komma med och träna löpteknik, men vi tog naturligtvis en promenad tillsammans ändå. Det uppskattar hon mycket mer. Det, och att få stanna och lukta på spännande dofter längs vägarna. Ibland kanske rulla sig i något riktigt smaskigt. Sånt där som hundar gillar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s