”Vart är vi på väg?”

IMGP8971 - kopia

Livet med diabetes typ 1 är som i På spåret, Sveriges populäraste frågeprogram på tv, ni vet. Den ständiga frågan i livet med diabetes är precis den samma som Kristian Luuk ställer de tävlande i På spåret på fredagar: ”Vart är vi på väg?”.

Vart är blodsockerkurvan på väg? Uppåt, neråt, rakt fram? Kan jag gissa rätt redan på 10-poängsnivå, då vinner jag blodsockerkampen. Kan jag inte det, då kanske jag kan pricka in svaret på 8 poäng. Inte det heller? En 6-poängare kanske jag kan knipa, och få en någorlunda hygglig kurva. Nähä. Får jag ens 2 poäng? Aj aj aj, en 2-poängskurva ser inte bra ut.

Men det är ju deltagandet som är det viktigaste, inte att vinna – eller hur var det nu?

Skön fredag till er alla som tittar in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s