Hälsovatten

IMGP9552 - kopia

Häromdagen stötte jag på ett nytt smaksatt vatten på flaska, Vidaquas hälsovatten (länk på finska). Jag brukar unna mig smaksatt mineralvatten ibland, men ofta innehåller sådana en del kolhydrater och socker, som jag ju som ni vet undviker.

När jag hittade Vidaquas vatten var det inte långt ifrån att jag ropade ”Bingo!”, för drycken är sötad med stevia och innehåller 0 gram kolhydrater. Vattnet kommer från källor i Österbotten i Finland och tillverkas lokalt. Toppen!

IMGP9562 - kopia

Jag gillar de kolsyrade varianterna bäst, men det där är ju en smaksak. Överlag tycker jag tyvärr att vattnet är lite för kraftigt sötat, faktiskt. Men visst är det gott, och förmodligen nyttigare än läsk, åtminstone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s