Springa för diabetes

IMGP9431 - kopia

Så var Motionsprojektet äntligen igång! Ganska många var på plats igår, och ännu fler tränar på distans, eftersom de inte bor här i närheten. På loppet sammanstrålar vi alla och springer för diabetes. Jätteroligt, tycker jag!

Min egen löpning stampar tyvärr på stället lite grann just nu, eftersom jag har känt av mitt löparknä igen. Igår provade jag därför ut ett par nya löparskor, ifall det skulle vara så att smärtan har något att göra med felaktiga skor. Jag hoppas nästan det.

IMGP9415 - kopia

Jag känner mig som i filmen Harry Potter och de vises sten, när Harry får sin första flygande kvast – sista skriket på marknaden – och Ron utbrister: ”Wow! It’s the new Nimbus 2000!”.

Wow! Jag har ett par nya Asics Nimbus Gel 18!

En reaktion på ”Springa för diabetes

  1. Pingback: Löparskor för diabetesfötter – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s