ÅU-bloggare

Ni minns säkert när jag skrev att jag hade mycket kul på gång för ett tag sedan? Och när jag sade B, men lämnade er i spänning inför vad C kunde vara? Nu kan jag berätta att C var att min blogg har blivit en ÅU-blogg!

ÅU, eller Åbo Underrättelser, är den lokala svenskspråkiga dagstidningen i Åbo, staden där jag jobbar. Jag har själv börjat min karriär som frilansande journalist och inhoppare vid ÅU, och det var ett jobb som jag tyckte väldigt mycket om, så därför är jag jätteglad över att nu få vara en ÅU-bloggare!

IMGP7008 - kopia

12 november ifjol var jag med i ÅU:s pappers- och digitaltidning i ett reportage om min diabetes typ 1. Jag hoppas att så många av ÅU:s läsare som möjligt vill följa mig och mitt liv med diabetes typ 1 här på bloggen framöver!

En reaktion på ”ÅU-bloggare

  1. Pingback: I pressen – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s