Grön smoothie på 2 minuter

IMGP9202 - kopia

Under den gångna veckan träffades SockertopparnaTerapihörnet, där vi fick bekanta oss med hälsokostprodukter, kosttillskott och superfood. Med hem i min kass kom bland annat en förpackning med en färdig blandning till grön smoothie på vetegräs, korngräs, spirulina, chlorella, alfalfa, grönkål och hampa.

IMGP9206 - kopia

Vanligen brukar jag skriva ”gott och blodsockervänligt”, men den här smoothien har en smak som jag kanske inte skulle beteckna som ”god” utan snarare som ”fräsch” och ”nyttig”. Lite som att dricka nyklippt gräs, som en av Sockertopparna sa. Jag gillar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s