Lördag – godisdag

Det har nästan blivit en tradition att jag skriver om blodsockervänligare godsaker och snacks här på bloggen på lördagar. Det har bland annat varit blåbärssmoothie, chokladsmoothie och sjögräschips.

Från början var det helt omedvetet, och jag vet inte riktigt varför det har blivit så eftersom jag inte följer någon lördagsgodis-regim själv. Hur som helst är det väl ett ganska trevligt ämne, så varför avvika från ett vinnande koncept, tänker jag.

Idag presenterar jag ett lite blodsockervänligare alternativ till nötter: rostade mandlar! De finns att köpa i olika utföranden och smaker. Naturligtvis mycket dyrare än vanliga salta nötter, men så är det med det mesta som är blodsockervänligt. För mig är det ändå värt det, om jag slipper en blodsockerbergochdalbana efteråt.

IMGP8198 - kopia

Pepsi max är ju allt annat än nyttigt, men drycken innehåller inga kolhydrater och höjer mitt blodsocker bara marginellt, så jag låter det passera ibland. Man är ju bara människa, trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s