Min tur att fråga er

För ett litet tag sedan hade jag en frågestund, där ni fick fråga vad ni ville. Det får ni naturligtvis göra annars också – det är fritt fram att ställa frågor i kommentarsfältet när som helst!

Nu vill jag i min tur fråga er någonting. Jag är nämligen nyfiken på vad ni helst vill läsa om här på Att vara etta. Jag skriver ju om det mesta som rör mitt liv med diabetes typ 1, men är det någonting speciellt ni gärna läser om? Någonting ni inte tycker om? Någonting jag inte har tänkt på att skriva om, men som ni skulle vilja att jag tar upp?

Jag har medvetet valt att inte skriva så mycket om exakta insulindoser, men speciellt i träningsinläggen kanske ni som har diabetes skulle vilja veta mer om hur jag ställer in mina basaldoser inför, under och efter de olika träningspassen? Jag vet själv att jag gillar att läsa om hur andra gör, för att på så sätt få tips och kanske kunna testa något själv, även om det naturligtvis alltid är på egen risk, så att säga.

Men – min tur att fråga er: vad läser ni helst om här på bloggen? Vartåt ska jag rikta kameran inför nästa blogginlägg?

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

2 reaktioner på ”Min tur att fråga er

 1. Nina

  Hej! Är sedan två veckor tillbaka diagnostiserad med diabetes o har nu i mitt behov att läsa allt jag kommer över som handlar om diabetes, hittat din blogg. Vill bara säga TACK för allt du delar med dig! Det ger mig mycket nu i min nya vardag med sockermätningar, insulin o kolhydrater. 🙂

  Gilla

  1. Vad roligt att du har hittat hit till bloggen, och att du får ut något av att läsa den, det gör mig otroligt glad! Hör gärna av dig per mejl till attvaraetta@gmail.com om du vill ”prata” mer 😊

   Det viktigaste när man är nydiagnosticerad tror jag är att man får veta att det går att leva ett riktigt, riktigt bra liv med diabetes, även om det kan kännas nattsvart och tungt i början. Det är en stor omställning, men häng fast vid tanken att det ordnar sig, för det gör det. Livet blir annorlunda, men det kan bli otroligt bra ändå!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s