Gästbloggar ännu mer

I måndags gästbloggade jag hos Diabetesia. Och idag var det dags igen! Pernilla med bloggen Lungan i stormen efterlyste berättelser i en serie hon kallar ”En dag i livet med kronisk sjukdom”. Jag skickade in min berättelse om en vanlig dag i mitt liv med diabetes typ 1, och idag publicerades inlägget på Lungan i stormen. Här kan ni läsa om en vanlig dag i mitt liv på Pernillas blogg (även publicerad här på Att vara etta 14.12.2015).

IMGP8314 - kopia

2 reaktioner på ”Gästbloggar ännu mer

    1. Hej! Tack, vad roligt att du tycker om bloggen! Jag har faktiskt aldrig testat novorapid själv, men har hört vissa säga att den har snabbare effekt än humalog, så att säga. Jag är ganska nöjd med hur humalog fungerar på min kropp, ibland måste jag ta insulinet ett tag före jag äter för att inte få en topp, men annars tycker jag effekten är ganska bra på mig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s