Träning på resande fot

IMGP8899 - kopia

Förra veckan åkte jag på en liten resa, med båten över till Åland. Jag brukar försöka träna som vanligt fast jag är på resande fot, dels för att blodsockret är mycket lättare att hantera då, och dels för att jag mår bra av det. Nuförtiden finns det gym på de flesta hotell, så det är ofta lätt att träna bara man tar sig tid. Jag tycker ändå inte man behöver krångla till det så mycket om man inte vill, lite kroppstyrka en halv timme på hotellrummet kan gott räcka, och det gjorde det för mig den här gången. Det är bara att bre ut ett badlakan på golvet och sätta igång!

Ystad

Annars gillar jag att springa på mina resor. Det är ett utmärkt sätt att se sig omkring samtidigt som man får träningen gjord. I höstas var jag till Skåne på en kombinerad arbets- och semesterresa, och då passade jag på att springa utefter kusten i Ystad. Jättevackert, och ett smart sätt att få till långpass nästan utan att man märker det.

2 reaktioner på ”Träning på resande fot

  1. Pingback: Att leva istället för att bara överleva – Att vara etta

  2. Pingback: I ryggmärgen – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s