Frågestund

maria helbild - kopia
Foto: Anja Kuusisto

Nu har jag bloggat ett tag, och vet att jag har fler läsare än bara mina föräldrar och närmaste vänner (hehe). Många av er har någon koppling till diabetes, medan andra lär sig mer genom min blogg. Det jag anser vara mitt hittills viktigaste inlägg, Hypoglykemi, har till dags dato haft 760 visningar. Det är jag jätteglad för, eftersom det är för att sprida kunskap om sjukdomen som jag överhuvudtaget började blogga. Därför tänkte jag passa på att ordna en frågestund!

Undrar du över någonting gällande mitt liv med diabetes typ 1? Passa på att fråga nu! Det kan vara allt ifrån hur jag mår vid ett högt blodsockervärde och vad HbA1c egentligen är till hur jag gör när jag tränar med min diabetes.

Och hörni: det finns inga dumma frågor, så fråga på bara!

11 reaktioner på ”Frågestund

  1. Jag delade ditt hypoinlägg och det väckte stor uppmärksamhet här på jobbet. Så vid nästa sektormöte ska jag de lite diabetesinfo och första hjälpen-råd. 🙂 Tack till det!

    Gilla

  2. Pingback: Gott och blodsockervänligt | Att vara etta

  3. Finns det något du tycker är det ”bästa” med diabetes? Kanske störig fråga… 😉 men min egen är ju att det är jag som har kontrollen och kan ändå påverka (givetvis under vissa förutsättningar).

    Gilla

  4. Pingback: Min tur att fråga er – Att vara etta

  5. Pingback: Fråga mig om diabetes – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s