Lågt blodsocker och inredning

IMGP8769 - kopia

Nej, nu får hon väl ändå ge sig, tänker säkert ni, när ni läser rubriken. Vad skulle ett lågt blodsockervärde kunna ha med inredning att göra? Men jo, faktum är att det finns en koppling, åtminstone när det gäller min diabetes.

När mitt blodsocker börjar bli lågt, oftast sådana gånger när det sjunker lite långsamt, då går jag omkring och ”ska bara”. Jag ska bara flytta på en kruka, ska bara justera en tavla lite mer till höger eller lite mer till vänster. Jag ska bara placera en ljusstake här – eller nej vänta, där, före jag äter. Det är som om hjärnan inte kan koppla att jag måste få i mig något NU, och till sist måste säga till mig själv på skarpen ” Maria! Nu äter du något!” för annars skulle jag säkert gå kvar och flytta på inredningen bara lite, lite till, tills det är för sent.

2 reaktioner på ”Lågt blodsocker och inredning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s