Sticka, virka, pyssla, sy

IMGP8692 - kopia

Jag gillar att handarbeta. Sticka. Virka. Pyssla. Sy. Göra någonting med mina händer, någonting som ger resultat. Mitt blodsocker gillar också sådant. Det är nog det meditativa och rogivande i det som påverkar blodsockret positivt. Oftast har jag något projekt på gång, men jag försöker hålla det så kravlöst och kul som möjligt. Det gillar blodsockret.

En reaktion på ”Sticka, virka, pyssla, sy

  1. Pingback: Egen design – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s