God jul från Diabetesförbundet

IMGP8468

Jag tycker att det är viktigt att den som orkar är med och påverkar i stort och smått, så jag är naturligtvis medlem i Finska Diabetesförbundet. Från 2016 sitter jag dessutom med i styrelsen i Diabetesföreningen på min hemort. Ett spännande uppdrag, som jag ser fram emot! Jag vet redan om ett jätteroligt åtagande som jag ska ansvara för under våren 2016, men det berättar jag mer om senare, när det närmar sig.

Via Diabetesförbundet kan man önska god jul med julmärken (som inte är frimärken, men som jag ändå klistrade uppe i högra hörnet på brevet på bilden eftersom det inte skulle skickas med posten). God jul från Diabetesförbundet!

En reaktion på ”God jul från Diabetesförbundet

  1. Pingback: Träna med typ ett – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s