Ett efterlängtat paket

IMGP8174 - kopia

Det låg ett paket till mig i postlådan häromveckan. Ett paket från AnnaPS. Kan ni gissa vad det var i det?

IMGP8279 - kopia

Ja, naturligtvis! Kläder med specialdesignade fickor, som jag kan bära pumpen i.

IMGP8281 - kopia

När jag fick min pump 2014 beställde jag ett linne från AnnaPS, och det var nog den bästa investeringen jag gjort vad gäller diabetestillbehör. Jag använder ofta linnet när jag tränar, både för att ha pumpen i och för att förvara glukostabletter, gel och russin i. När jag sprang halvmaran hade jag linnet under löparjackan. Bäst tycker jag faktiskt om att ha linnet när jag yogar, eftersom pumpen annars är i vägen oberoende av var jag har den. Men inte i AnnaPS-linnet, där ligger den utan att störa mig det minsta medan jag gör solhälsningen, kobran, krigaren och andra rörelser.

IMGP8263 - kopia

När jag såg att AnnaPS hade ett julerbjudande på linne och trosa kunde jag inte låta bli att klicka hem ett set.

IMGP8266 - kopia

Pumpen stoppas i kläderna från insidan, och kan tas ut via fickan från utsidan. Jättepraktiskt! Jag känner på mig att trosan kommer att bli en lika stor favorit för mig som linnet.

7 reaktioner på ”Ett efterlängtat paket

  1. Pingback: Här är den! – Att vara etta

  2. Pingback: En osynlig sjukdom – Att vara etta

  3. Pingback: Insulin i kallt väder – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s