Vegetarisk paj

IMGP7264 - kopia

Jag är alltid ute efter goda, blodsockervänliga recept. När jag hittade den här vegetariska pajen med spenat, tomat, oliver och fetaost hos PT by Emma visste jag att jag var tvungen att testa den, så gott lät det. Och visst var det gott också! Jag modifierade som vanligt receptet lite, för att få pajen ytterligare lite blodsockervänligare.

IMGP7834 - kopia

Om man vill kan man också ha tonfisk i, det har jag provat (då glömde jag tomaterna, som ni ser) och det var ”jättegott!”, som Mat-Tina skulle ha sagt (det måste sägas på skånska för den rätta effekten). Testa ni också!

 

3 reaktioner på ”Vegetarisk paj

    1. Vad roligt att du kommenterar, Emma! Du har så bra recept på din blogg, det uppskattas verkligen eftersom jag undviker en del födoämnen. På din blogg hittar jag alltid något gott!
      Jo, prova med tonfisk i, det var inte alls illa 🙂

      Gilla

  1. Pingback: Favorit i repris – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s