Jacka med många fickor

IMGP7598 - kopia

Bland mina shoppingfynd från Stockholm fanns en softshelljacka, som jag är extra nöjd med. Jag hittade den på Myrorna för 85 kronor. Den är helt oanvänd, vilket expediten också konstaterade: ”Oj, den här var ju sprillans ny!”.

IMGP7762 - kopia

Vanligen försöker jag köpa jackor med många fickor eftersom jag bär omkring på ganska mycket diabetesgrejer, men den här har bara två vanliga fickor. Helt okej för en sprillans ny jacka för under hundra kronor ändå, tycker jag! Jag får ha grejerna i byxfickorna eller i mitt AnnaPS-linne istället.

IMGP7602 - kopia

Till loppisfynden hör också den här västen från Forever 21. Jag ska bara sy in den lite, så kommer den nog att passa mig perfekt sen. Det gäller att se potentialen (och gärna vara lite handarbetskunnig) när man fyndar second hand.

IMGP7608 - kopia

Väskan från Granit var också helt oanvänd, den hade till och med prislappen kvar. 90 kronor för en ny väska som kostat 399 i butiken tycker jag är en bra deal, eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s