Tävling: Vinn ett armband

IMGP7588 - kopia

Första december till ära ordnar jag en tävling där du kan vinna ett armband med valfri text! Det kan vara allt från ”Diabetes” till ditt eget namn eller namnet på någon du tycker om. ”Cure Diabetes”, ”Beat Diabetes” eller bara ”Diabetic” brukar också vara omtyckta diabetesarmband, men du behöver inte ha diabetes för att vara med och tävla. Armbandet du kan vinna görs med svarta pärlor och bokstavspärlor med vitt botten och är Original M Design.

IMGP7640 - kopia

För att vara med i tävlingen: Kommentera inlägget och berätta varför just du vill vinna ett armband samt vilken text du vill ha på ditt armband om du vinner. Glöm inte att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Extra vinstchans: Tipsa om tävlingen i din blogg, på Facebook, Istagram eller Twitter. När du kommenterar inlägget berättar du samtidigt var du tipsat, så får du en extra vinstchans.

Tävlingen pågår till och med söndag 6.12, och en vinnare presenteras på måndag.

11 reaktioner på ”Tävling: Vinn ett armband

 1. mikaela

  fina armband! jag skulle vilja vinna ett med texten ”fuck lupus” eftersom jag velat ha ett sådant sedan jag diagnosticerades med sjukdomen 🙂

  Gilla

 2. Jag blir alltid svag för fina armband, och vet att många andra också blir det. Därigenom visar det att diabetes inte är gammalt, dammigt och förlegat, utan kan vara snygg design, glammigt och fint, helt enkelt.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha texten Type1Grit, efter ett namn på en grupp som följer lågkolhydratkost med typ 1 diabetes.

  Gilla

 3. Jag vill gärna vinna ett svart Diabetes type 1-armband för att 1) de är jättefina, 2) jag älskar ju smycken!, 3) det är viktigt att göra diabetes mera synlig!

  Gilla

 4. Pingback: Sista chansen att tävla | Att vara etta

 5. Sara

  Mycket snygga armband! Deltat också gärna i tävligen för att armbanden är så fina och för att jag önskar för mina vänner med diabetes att det skulle hittas något som kunde göra er av med er dagliga kamp! 💕

  Gilla

 6. Pingback: Ny tatuering | Att vara etta

 7. Pingback: Och vinnaren är… | Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s