Shopping på Söder

IMGP7543 - kopia

Jag är en second hand-typ, som gillar filosofin bakom återbruk och återanvändning. Därför strosar jag gärna omkring på Söder när jag är i Stockholm. Jag har gjort många fynd på olika lopptorg där, och så också den här gången. Vad säger ni, skulle ni vilja se mina shoppingfynd från resan?

Min diabetesrelaterade shopping bestod av kvarg, pudding, proteinbröd och Dextrosol. Lindahls kvarg hittar man i vissa affärer här hemma också, men nötchokladsmak har jag inte stött på hittills, och den är naturligtvis den godaste. Som diabetiker har jag stoppat i mig mängder med glukostabletter genom åren, och därför är det roligt med nya smaker att variera med. Glukostabletter är det bästa sättet för mig att få upp blodsockret snabbt.

IMGP7535 - kopia

Både jag och mitt blodsocker gillar bröd med sparsamt med kolhydrater. Proteinprodukter har ju blivit väldigt populära nu, men jag är inte ute efter proteinet i sig. Low carb däremot, det gillas! Sen undrar jag i och för sig hur nyttigt det verkligen är med ett bröd som har bäst före-datum flera månader framåt i tiden, men man kan inte få allt, antar jag.

IMGP7545 - kopia

2 reaktioner på ”Shopping på Söder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s