God morgon, Stockholm!

IMGP7492 - kopia

Ibland är det skönt att komma hemifrån, om än bara för ett litet tag. Stockholm är ju alltid lika vackert, så när jag har möjlighet styr jag gärna kosan dit, och det var just vad jag gjorde i slutet av den här veckan.

Mitt blodsocker påverkas alltid av resor. Dels är det förmodligen den lilla spänningen (resfebern!) som inverkar, och dels att jag inte kan följa samma rutiner som hemma. Blodsockret gillar bäst när jag gör samma saker dag ut och dag in, men det gör inte jag själv, så ibland får vi kompromissa så båda blir nöjda. (Här inser jag att jag skriver om mitt blodsocker som en person, men ibland känns det faktiskt så; som om blodsockret var en baby som man hela tiden måste sköta om och ta hänsyn till).

IMGP7502 - kopia

Hoppla! Sa blodsockret, och stack iväg på en tur till högre höjder. Den här gången vet jag ungefär vad det berodde på, och det känns alltid lugnare än om det sticker iväg utan att jag kan se någon orsak till det. Som tur var kom det ner ganska snabbt igen, och stannade snällt kvar på lagom nivåer efter det. Man får vara glad för det lilla.

När jag är i Sverige brukar jag passa på att proviantera sådant jag inte får tag på i Finland. Vad jag köpte den här gången får ni se i ett senare inlägg.

3 reaktioner på ”God morgon, Stockholm!

  1. Pingback: Stockholm – Karlstad – Sunne – hem – Att vara etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s