Glukostabletter som första hjälp

IMGP7322 - kopia

Jag går ingenstans utan glukostabletter. Eller okej, det är inte riktigt sant. Ibland väljer jag att ta med mig någonting annat än just glukostabletter, men jag går ingenstans utan att ta med mig någonting ätbart som höjer blodsockret.  Det är min första hjälp om mitt blodsocker sjunker för lågt, en livräddare helt enkelt.

IMGP7324 - kopia

På jobbet har jag en sån här smart nyckelring, som rymmer fyra glukostabletter. Om jag ska på ett möte inom arbetsplatsen och inte vill dra med mig hela min väska är det behändigt att ha glukostabletterna i nyckelknippan. Smidigare kan det knappast bli.

 

2 reaktioner på ”Glukostabletter som första hjälp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s