Diabetesarmband

IMGP7229 - kopia

Genom åren har jag haft många olika diabetessmycken. De första var ganska fula om jag ska vara riktigt ärlig, men nuförtiden finns det allt finare smycken att använda om man vill visa att man har diabetes.

Att visa att man har diabetes tycker jag är viktigt av flera anledningar. Dels vill jag tro att diabetessmyckena kan fungera som livräddare om jag skulle hamna i en situation där jag inte är vid medvetande, och dels tycker jag det är viktigt att – om man vill – våga vara öppen med att man har diabetes. Jag vet hur svårt det här kan vara, jag har själv i perioder velat dölja min diabetes och inte velat förknippas med sjukdomen, men just därför tycker jag det är så viktigt att alla blir mer öppnare. Vem som helst kan drabbas av typ 1-diabetes. 

IMGP7239 - kopia

De här fina diabetesarmbanden kan köpas från Finska diabetesförbundet. Nuförtiden behöver jag egentligen inga diabetesarmband eftersom jag för några år sedan skaffade mig en tatuering med texten ”Diabetes”, men jag gillar att ha dem ändå. Så här vackra armband får gärna pryda min handled.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s