Julafton för en diabetiker

IMGP6886

Som pumpanvändare behöver jag en hel del tillbehör till pumpen. Infusionssetet och ampullen med insulin ska bytas var tredje dag, teststickorna till mätaren går åt i jämn takt, likaså batterier till pumpen och diverse skin prep- och remove-produkter.

Jag har den stora ynnesten att bo i ett land där jag får de hjälpmedel jag behöver för att kunna sköta min diabetes så bra som möjligt och på så sätt kunna leva ett så produktivt och gott liv som möjligt. Det här tror jag alla vinner på i längden. Nåja. Det är en annan diskussion, kanske.

IMGP6887

Häromdagen var jag till diabetesmottagningen och hämtade ut ett paket fyllt med tillbehör. Det är som julafton för en diabetiker!

3 reaktioner på ”Julafton för en diabetiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s